NGOP

NGOP

NGOP është një platformë dixhitale për të gjitha moshat, themeluar më Nëntor 2018 në Tiranë.
Përbëhet nga një ekip kreativ, aktorësh, regjizorësh dhe producentësh, me një vizion të qartë, për t’a shndërruar NGOP, në platformën më të madhe dixhitale në Shqipëri.
Misioni ynë është të argëtojmë dhe të ndërgjegjësojmë audiencën mbi çështje të ndryshme politiko-sociale përmes dublimeve, parodive dhe skeçeve komike.
NGOP është pjesë e TOK Digital Agency.

Video
ITworlds